De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
  • Start
  • Nieuws
  • 1 december - Groen maakt gezond: Contactdag Netwerk Educatie + Inspiratiedag Citizen Science
Contactdag Netwerk Educatie én Inspiratiedag Citizen Science - Groen maakt gezond - Zaterdag 1 december 2018 - Universiteit Hasselt, Campus Diepenbeek - Provinciaal Natuurcentrum

1 december - Groen maakt gezond: Contactdag Netwerk Educatie + Inspiratiedag Citizen Science

donderdag, 11 oktober 2018

De Contactdag Netwerk Educatie is de ideale dag om je te verdiepen in natuur- en milieueducatie voor duurzame ontwikkeling. Voorbeelden van workshops: Vergroening van speelplaatsen – hoe ga je aan de slag – mooie voorbeelden aan het woord, Natuur als therapie, Buitenstebinnen – leren in en met de natuur in de schoolomgeving, …

De gelijklopende Inspiratiedag Citizen Science brengt een aantal boeiende onderzoeksprojecten ter inspiratie, waaraan burgers en leerlingen - ongeacht hun leeftijd, achtergrond, kennis en vaardigheden - actief meewerken. De sprekers hebben vooral aandacht voor de organisatie van een citizen science project en citizen science in het onderwijs.

Deze dag staat open voor iedereen: directie, (aspirant-)leerkrachten, leden van ouderraden, milieu- en duurzaamheidsambtenaren, natuur- en milieueducatieve medewerkers, professionals uit de zorgsector, enz.

Meer info en inschrijven

Het programma van de contact- en inspiratiedag is intussen definitief. Je leest er alles over op onze webpagina "Groen maakt gezond". Daar vind je ook alle praktische informatie en de inschrijvingslink. Deze dag is gratis, maar inschrijven voor 24 november is verplicht.

Illustratie: © StudioCamp

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • 1 december - Groen maakt gezond: Contactdag Netwerk Educatie + Inspiratiedag Citizen Science